Izvor: RTS, 11.Apr.2023, 15:06

КК Партизан поручио навијачима да морају да поштују протписе на мечу против Панатинаикоса

Кошаркашки клуб Партизан апеловао је на навијаче црно-белих да не закрчују степениште у "Штарк арени" током меча последњег, 30. кола Евролиге против екипе Панатинаикоса.
Партизан је истакао да је атмосфера са утакмица црно-белих у Евролиги обишла >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << цео свет.

"Срчаност, посвећеност клубу, познавање игре и тренутка када је тиму потребна додатна подршка су ствари у којима навијачима Партизана не могу да парирају навијачи нити једног клуба у Евролиги. Све веће интересовање за утакмице црно-белих, које се из утакмице у утакмицу мултипликује довело је и до проблема у организацији мечева када је у питању поштовање строгих прописа најквалитетнијег европског такмичења", наводи се у саопштењу Партизана.
КК Партизан истиче да степенице, које воде до улаза, односно излаза из дворане у сваком тренутку морају да буду празне.
"Непоштовање овог прописа, који гарантује брзу и безбедну реакцију у случају било каквих проблема се строго кажњава, што је Партизан већ осетио на својој кожи. Овим путем, клуб апелује на свест навијача да без обзира што им померање за корак или два у великој гужву доноси неки додатни комотитет увек на памети имају колику штету то наноси Партизану", пише у саопштењу.
Из Партизана је најављено да ће од утакмице са Панатинаикосом контроле на улазима у сваки од сектора бити додатно појачане.
"Циљ појачане контроле је да се прописани стандарди за безбедност на мечевима на сваки начин осигурају. Партизан још једном моли навијаче да раније дођу у дворану и да покажу разумевање за безбедносне стандарде, који су прописани и строго се поштују у Евролиги", закључује се у саопштењу.
Утакмица између Партизана и Панатинаикоса биће одиграна у петак од 20.30 часова. Овим дуел Партизан завршава лигашки део у Евролиги.
До сада, београдски клуб има скор од 19 победа и 14 пораза и већ су обезбедили пласман у плеј-оф Евролиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.