Izvor: RTS, 11.Apr.2023, 12:51

Лапорта одржао састанак са Месијевим оцем, жели да врати Аргентинца у Барселону

Председник Барселоне Ђоан Лапорта разговарао је са Хорхеом Месијем, оцем и менаџером Лионела Месија, о могућности повратка аргентинског репрезентативца у каталонски клуб, преносе шпански медији.
Лионел Меси био је део Барселоне од 2000. до 2021. године, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а онда је због тешке финансијске ситације у којој се нашао каталонски клуб одлучио да настави каријеру у Пари Сен Жермену.

Меси има уговор са шампионом Француске до краја сезоне, али још није прихватио понуду за продужење сарадње. Мундо депортиво наводи да се Месијев отац састао са Лапортом пре неколико недеља у Барселони.
Хорхе Меси је према писањима медија у Шпанији, упознао Лапорту са условима уговора, који би његов син потписао са Барселоном. Такође, Меси млађи жели лично да разговара са Лапортом, а онда ће донети коначну одлуку.
Једина препрека за овај трансфер је тешка финансијска ситуација у којој се налази Барселона, истиче Мундо депортиво.
Меси је пре две године из тог разлога напустио екипу са "Ноу Камп".
Руководство Барселоне активно ради на решавању финансијских проблема.
Шпански медији подсећају да су навијачи Барселоне током меча са Ђироном узвикивали име Лионела Месија.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.