Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 21:06

Милојевић: Показали смо будућност екипе, не размишљам о плеј-офу

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је након утакмице са крагујевачким Радничким да су млади играчи показали да су будућност тима
Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Радничког из Крагујевца са 2:0 (1:0) у утакмици 30. кола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Суперлиге Србије.
"Другачије је без присуства публике, поготово јер смо навикли на ветар у леђа и с те стране је енергетски било мало монотоно, али момци су одрадили добар посао против екипе која стоји у блоку, игра на контакт и фаул. Утакмица је, за мој укус, била спора, али смо доста креирали, постигли два гола, могли и још, тако да је било добрих. Играчи који су ушли су показали квалитет и будућност, одморили и Пешића и Кангу, уз то нисмо искористили Катаија и Иванића до краја. Све у свему, позитиван утисак", изјавио је Милојевић.
Додаје да је циљ екипе био да се први део националног шампионата заврши без пораза.
"То ништа не значи, ако не наставимо у истом ритму, тако да не размишљам о плеј-офу, већ само о наредном ривалу, а то ће вероватно бити ТСЦ. Идемо утакмицу по утакмицу, па ћемо да видимо да ли смо остварили наш циљ", закључио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.