Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 20:39

Ништа од изненађења, Крајиновић после велике борбе испао у Монте Карлу

Српски тенисер Филип Крајиновић изгубио је меч првог кола Монте Карла од Шпанца Роберта Баутисте-Агута са 2:1 у сетовима (5:7, 7:6, 6:1).
Крајиновић је боље отворио меч и већ у трећем гему одузео сервис противнику.
Шпански тенисер се вратио у осмом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << гему и брејкнуо Крајиновића. При резултату 5:5 српски тенисер одузима сервис гем противнику и сигурним сервисом у последњем гему осваја сет.Крајиновић је боље отворио меч и већ у трећем гему одузео сервис противнику.
Шпански тенисер се вратио у осмом гему и брејкнуо Крајиновића. При резултату 5:5 српски тенисер одузима сервис гем противнику и сигурним сервисом у последњем гему осваја сет.
У другом сету оба тенисра нису искористила брејк шансе, због чега се играо тај-брејк, током ког су Шпанас и Србин један другом одузимали сервисе. На крају при резултату 9:9 Крајиновићу је понестало снаге што је Баутиста-Агут искористио и освојио сет.
У трећем сету Шпанац је направио два брејка у прва четири гема и тако лако повеао са 4:0. До краја је сигурно сервирао за освајање сета.
Баутиста-Агут у другом колу игра против бољег из меча у коме се у уторак састају Александар Зверев и Александер Бублик.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.