Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 19:05

Адетокумбо: Заслужујем МВП награду, нећу кукањем да је освојим

Кошаркаш Милвокија Јанис Адетокумбо изјавио је да мисли да је у претходних пет година он био МВП НБА лиге, преноси мадридски АС.
Ове сезоне грчки кошаркаш просечно бележи 31 поен уз 12 скокова и 5,7 асистенција, док је његов тим први на табели Источне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << конференције са 58 побеа и 24 пораза.
Признање за најкориснијег играча НБА лиге Адетокумбо је добио 2019. и 2020. године.
"Видите, никада не покушавам да створим наратив о раду који улажем и можда ће ми то нашкодити, пошто верујем да сам био МВП у последњих пет година. Да ли желим да будем МВП трећи пут? Наравно да желим. Екстремно сам такмичарски настројен, покушавам да свој тим учиним плаћеним, за то сам овде, за то сам плаћен. Те две сезоне када сам освојио награду, то су биле моје најлошије сезоне у последњих пет година, погледајте статистику. Али нема везе, пробао сам да избегнем тај разговор по сваку цену. Нећу да ми деца виде оца како кука због награде, нећу да је освојим на тај начин", изјавио је Адетокумбо.
Милвоки је први на Истоку и чека ривала у доигравању после плеј-ин турнира.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.