Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 17:00

Ђоковић против Гакова у другом колу Монте Карла

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у другом колу мастерса у Монте Карлу игра против Руса Ивана Гакова, који је у првом колу надиграо Американца Мекензија Мекдоналда са 2:1. Меч је на програму у уторак око 15.00.
Новак свој поход у Монте Карлу почиње >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << против Гакова. Наш тенисер се враћа на терен након што је пропустио америчку турнеју. У најави је рекао да очекује добар почетак сезоне на шљаци.
Иван Гаков је у провом колу савладао Мекензија Мекдоналда са 2:1 по сетовима 7:6, 2:6, 6:3 и тако заказао дуел са светским бројем један.
Наш тенисер је на челу АТП листе, док се Рус налази на 186. породици. Несумњиво Новак у вај дуел улази као апсолутни фаворит, али то мора да докаже на терену.
Њих двојица до сада се нису састајали на АТП туру. Меч између Ђоковића и Гахова игра се у уторак око 15.00. Меч је постављен као трећи на терену, а пре њега на програму су два мушка сингла у којима играју: Бублик - Зверев и Рубљов - Мунар.
Миомир Кецмановић се у исто време сатстаје са Италијаном Лоренцом Мусетијем, у оквиру првог кола. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.