Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 13:46

Малдини: Анћелоти ми је рекао да ће Реал и Милан играти у финалу Лиге шампиона

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти прогнозирао је да ће мадридски клуб играти у финалу Лиге шампиона против Милана, открио је данас спортски директор "росонера" Паоло Малдини, преносе шпански медији.
Анћелоти је у фебруару прогнозирао да ће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се Реал у финалу Купа краља састати са Осасуном. Ова прогноза се показала као тачном, пошто ће се Реал и Осасуна састати у финалу Купа шпаније шестог маја у Севиљи.
"Анћелоти ме је позвао после жреба четвртфинала ЛШ. Рекао ми је: 'Паоло, видимо се у Истанбулу, зарне?'", тврди Малдини.
Реал ће у четвртфиналу Лиге шампиона играти са Челсијем, а победник овог дуела састаће се у полуфиналу са бољим из двомеча између Манчестер ситија и Бајерна. Ривал Милану у четвртфиналу ЛШ биће Наполи, а победник овог двомеча играће у полуфиналу са бољим из дуела између Бенфике и Интера.
Финале Лиге шампиона биће одиграно 10. јуна у Истанбулу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.