Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 10:26

Дончић: Срећан сам у Даласу, навијачи немају разлога за бригу

Кошаркаш Даласа и словеначки репрезентативац Лука Дончић демантовао је да ће на крају сезоне да напусти Мавериксе, преносе амерички медији. Поједини медији су пренели да је Дончић незадовољан политиком клуба и да је запретио одласком из Даласа ако Маверикси не >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ангажују појачања до почетка нове сезоне.
Далас је остао без плеј-ина и плеј-офа, пошто је регуларни део сезоне у НБА лиги завршио на 11. месту на табели Западне конференције са 38 победа и 44 пораза.
Челници Даласа су две утакмице пре краја регуларног дела сезоне одлучили да одустану од борбе за плеј-ин како би задржали свој избор на предстојећем НБА драфту.
"Договорили смо се, али није ми се свидело. Нисам рекао да желим да напустим Далас, то сам негде прочитао. Неко је рекао да желим да одем, а то нисам ја. Срећан сам у Даласу, нема разлога за бригу", рекао је Дончић.
Словеначки кошаркаш је истакао да очекује промене у екипи Даласа.
"Нешто мора да се промени, то је сигурно. Прошле сезоне смо стигли до финала Западне конференције, тада сам био одушевљен атмосфером у екипи...", додао је Дончић.
Он је ове сезоне просечно постизао 32,4 поена и имао је 8,6 скокова и осам асистенција по утакмици.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.