Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 10:11

Френсис Тијафо освојио титулу на АТП турниру у Хјустону

Амерички тенисер Френсис Тијафо освојио је титулу на АТП турниру у Хјустону, пошто је јутрос у финалу победио Аргентинца Томаса Мартина Ечеверију са 2:0 (7:6 /7:1/, 7:6 /8:6/).
Френсис Тијафо, који је тренутно 15. на листитенисера света требало је сат и 55 минута >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << игре да у врло рафноправном надметању надигра Ечеверију који је 73. на АТП листи.
Амерички тенисер је тријумфом у Хјустону стигао до друге титуле у каријери. Ечевери је изгубио друго финале у каријери пошто је раније ове године поражен и у финалу турнира у Сантјагу.
Тијафо је за победу у Хјустону освојио новчану награду од 97.760 долара и 250 поена за АТП листу, док је Аргентинцу припало 57.025 долара и 150 поена.
АТП турнир у Хјустону играо се за наградни фонд од 642.735 долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.