Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 07:48

Партизан против Игокее за останак на челу АБА лиге

Кошаркаши Партизана домаћини су тиму Игокее у утакмици 25. кола АБА лиге која је од великог значаја за оба тима. Дуел у Штарк арени почиње у 20 часова, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Црно-бели су велики фаворити после одличних наступа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и пласмана међу осам најбољих у Евролиги а намеравају да наставе у истом стилу и у регионалном надметању.
Тренутно водећи тим АБА лиге је у прошлом колу надиграо ФМП на гостовању и жели да на свом терену против Игокее победом ојача водећу позицију.
На другој страни Игокеа, која је на зачељу табеле, пред императивом је победе која би им обезбедила сигуран опстанак у лиги коло пре краја.
У прилог тим очекивањима не иде им статистика која каже да су у међусобним дуелима у последњих 12 мечева, током протеклих шест година, победу однели само једном.
Утакмица Партизана и Игокее у "Штарк арени" почиње у 20 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.