Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 17:35

Бензема одлучио да продужи уговор са Реалом

Фудбалер Реала и некадашњи француски репрезентативац Карим Бензема продужиће уговор са мадридским клубом до јуна 2024. године, преноси шпанска Марка.
Карим Бензема је добио понуду неколико понуда од тимова из Саудијске Арабије, међутим уносне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << понуде нису промениле његову жељу о продужењу уговора са Реал Мадридом.

Марка преноси да Бензема није желео да иде путем Кристијана Роналда који је направио трансфер из Манчестер јунајтеда у Ал Наср.
Француз има уговор са Реалом до краја сезоне, а у Реалу постоји неписано правило према којем играч који освоји Златну лопту добија нови уговор, пише Марка.
Бензема још увек није званично потписао продужење сарадње са Реалом, али обе стране желе да се то догоди у наредном периоду.
Некадашњи француски нападач је 2009. године стигао у Реал Мадрид из Лиона за 35 милиона евра, са мадридским клубом освојио је 24 трофеја, а одиграо 637 утакмица, постигао је 348 голова уз 165 асистенција.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.