Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 16:26

Жељко Обрадовић: Надамо се великој подршци навијача против Игокее

Кошаркашки клуб Партизан ће у 25. колу АБА лиге понедељак од 20 часова дочекати Игокеу. Тренер црно-белих Жељко Обрадовић истакао је да се нада великој подршци навијача.
Партизан ће играти без суспендованог Матијаса Лесора, коме ће то бити последњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од три меча казне.

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је има респект према Игокеи и да очекује велику подршку навијача.
"Требало би да наставимо да будемо концентрисани, са енергијом и мотивацијом која је потребна за утакмицу против тима који у последње време игра веома добро. Надамо се да ћемо имати још једну добру посету на нашем терену. Још једном, уз велики респект према Игокеи, да пробамо да одиграмо најбољу могућу утакмицу", истакао је Обрадовић.
Кошаркаш Партизана Ален Смаилагић навео је да су играчи одморнији будући да су имали слободан дан.
"Морамо одиграти свесни да нам је АБА лига битнија од Евролиге и да дамо све од себе. Поготову играчи који ће играти на позицији пет, првенствено ја. Видећемо шта ће сутра да се деси", поручио је Смаилагић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.