Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 08:05

Борац у дуелу са Звездом за опстанак у АБА лиги

Кошаркаши Борца домаћини су тиму Црвене звезде у утакмици 25. кола АБА лиге. Дуел у Чачку почиње у 19 часова а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Иако у дуел улази на гостујућем терену Црвена звезда је велики фаворит против тима Борца коме >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је овај меч од пресудног значаја за опстанак у регионалном такмичењу.
Чачанима је за опстанак у лиги неопходна једна победа из преостала два меча до краја првенства, а после црвено-белих очекије их још један меч са тимом Бодућности.
Директни конкурент у борби за опстанак МЗТ има скор од 6 победа и 19 пораза, али и гори међусобни скор од Борца, који је добио тим из Скопља на домаћем терену, али и у Северној Македонији.
Чачани су на 6-18, али имају далеко тежи распоред од свог ривала у борби за опстанак. Ако добију вечерашњи меч, против фаворита тренутно трећеопласиране Црвене звезде, обезбедили су себи бараж за опстанак у АБА лиги са другопласираним тимом АБА 2 лиге, односно финалистом плеј-офа, а ако не, све остаје неизвесно до самог краја.
Уракмица Борца и Црвене звезде у Чачку почиње у 19 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.