Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 21:25

Лајовић победио Соузу, корак од главног жреба мастерса у Монте Карлу

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у последњу рунду квалификација за мастерс у Монте Карлу. Он је савладао Португалца Жоаа Соузу 6:2, 6:4. Ривал за место у главном жребу престижног турнира биће му Француз Иго Умбер.
Лајовић је савладао још једну >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << препреку на путу ка главном жребу. Соуза је пружио отпор ипак недовољно да озбиљније запрети нашем тенисеру.
На старту меча ривали су разменили по један брејк, потом је Душан заиограо знатно агресивније и уз два брејка решио први сет у своју корист – 6:2.
Неизвесно је било у другом сету све до самог финиша. У седмом гему наш тенисер је пропустио две брејк прилике. То је надокнадио у деветом када је одузео сервис ривалу. Потом је био сигуран на свој сервис за 6:4 у другом сету.
У борби за главни жреб Лајовић ће играти против Француза Игоа Умбера.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.