Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 20:03

Брат радника страдалог у бомбардовању РТС-а: Боли нас текст у "Данасу", очекујемо извињење

Рођени брат Синише Медића, једног од 16 настрадалих радника у бомбардовању зграде РТС-а, Мирослав Медић оштро је осудио текст листа "Данас" у коме се оправдава бомбардовање РТС-а и рекао да би породице страдалих волеле да им се аутор текста извини и наведе шта је желео >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да каже својим текстом.
Мирослав Медић, председник Организационог одбора Меморијала "Играјмо за 16" и рођени брат Синише Медића, једног од страдалих колега, оштро је осудио текст листа Данас у коме се оправдава бомбардовање РТС-а као легитимне мете.
"Ако је оправдано бомбардовање зграде РТС-а, оправдано је било убити и 16 невиних људи, који су радили само свој свакодневни посао и нису ни на који начин утицали на уређивачку политику РТС-а у то време. То је оно што нас боли и волели бисмо да нам се на неки начин писац тог текста извини и каже, шта је желео да каже са тим његовим текстом", рекао је Мирослав Медић.
На турниру у стоном тенису, који се игра већ деценију, учествовало је више од 60 такмичара. У београдским халама одржавају се турнири у малом фудбалу, а велико финале Меморијала "Играјмо за 16" је на програму 23. априла.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.