Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 15:19

Крајиновић у дуелу са Фучовичем за главни жреб у Монте Карлу

Српски тенисер Филип Крајиновић пласирао се у наредну рунду квалификација за главни жреб Мастерса у Монте Карлу, пошто је победио Руса Романа Сафиулина са 2:1 у сетовима (7:6, 3:6, 2:6). Последњи ривал за пласман у главни жреб биће му мађарски тенисер Мартин Фучовић. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Филипу Крајиновићу, који је тренутно 78. на листи играча, требало је 136 минута игре да савлада Романа Сафиулина који је на 102 месту.
Руски тенисер је одузео сервис гем Крајиновићу у чевртом гему и после сигурног сервирања повео са 5:2. Српски тенисер се вратио, углавном преко винера и тако изборио тај-брејк у ком је Сафиулин био бољи.
Током другог сета Крајиновић је противнику одузео сервис гем у другом, шестом и осмом гему али је изгубио само своја два сервис гема и тако освојио сет. У трећем сету српски тенисер је почео са два везана брејка и након тога сигурним сервисом дошао до победе у мечу.
Крајиновић у наредном колу игра са мађарским тенисером Мартином Фучовичем сутра од 10 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.