Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 06:59

Марјановић међу стрелцима против Шарлота, Вучевићев дабл-дабл против слабог Дончића и Даласа

У сусрету НБА "фењераша", Хјустон рокетси су савладали Шарлот хорнетсе 112:109, а Бобан Марјановић је допринео са четири поена и два скока за седам минута. Црногорски центар Никола Вучевић је у тријумфу Чикага у Даласу уписао 20 поена и 10 скокова.
У утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << без резултатског значаја између тимова који су у поновној изградњи славили су гости из Тексаса. Притом, иако крајњи резултат јесте близак, Хјустон је имао осам поена плуса пред крај, па су Хорнетси смањили са пет везаних поена.
Џејлен Грин и Кевин Портер Џуниор су пленили за победнички тим са по 26 поена, турски центар Алперен Шенгун је уписао 14 поена, 21 скок и три асистенције.
Бобан Марјановић је за седа  минута уписао четири минута и два скока за Хјустон.
Код Шарлота се највише истакао Свјатослав Михаљук са 25 поена.
Булси су искористили изостанак икакве дозе мотивације код Маверикса да дођу до славља 115:112.
Гости су преокренули двоцифрени заостатак од 13 поена после две деонице у наредна два периода и преомили меч у четвртој четвртини.
Бет Зека Левина и Демара Дерозана, Коби Вајт је искористио моменат да се истакне са 24 поена, седам скокова и 11 асистенција. Патрик Вилијамс је стао на 23 поена, а Никола Вучевић је одиграо одличан меч са 20 поена, 10 скокова и четири асистенције.
У Даласу без Кајрија Ирвинга је и Лука Дончић играо чисто ради реда, 13 поена за 13 минута.
Маверикси су изненађујуће испали из плеј-офа, па плеј-ин конкуренције. Булси против Репторса играју први дуел плеј-ина Истока.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.