Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 06:31

Атланта игубила од ослабљене Филаделфије, Богдановић једноцифрен

Кошаркаши Атланта хокса поражени су 136:131 од Филаделфија севентисиксерса, Богдан Богдановић је завршио меч са девет поена.
Крај је регуларне сезоне и сви тимови који су обезбедили свој циљ или пак немају шта да изгубе решили су да одмарају своје >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << носиоце игре.
Филаделфија је тако отишла у Атланту без Џоела Ембида и Џејмса Хардена и успела да оствари победу против Хокса у пуном саставу.
Почетком треће доенице Атланта је имала Филу на "коленима", јер су водили 15 разлике. Борбени другопозивци гостију су успели да се врате и обезбеде продужетак. Налет самопоуздања су искористили да се преокрене у потпуности у додатном периоду.
Први међу једнакима у Филаделфији по поенима били су Џејден Мекденијелс и Џорџ Нијанс са по 24 поена, Мекденијелс је ухватио и 11 скокова. Данијел Хаус их је пратиоса 22 поена.
Тре Јанг је одиграо сјајну утакмицу са 27 поена и 20 асистенција за Атланту. Дежонте Мари и Џон Колинс су стали на 19 поена. Садик Беј је убацио 15 поена. 
Богдан Богдановић је умало био двоцифрен са девет поена, уз 3/6 из игре.
Хокси окончавају регуларну сезону против Селтикса, Сиксерси гостују Нетсима.
"Јастребове" потом чека плеј-ин турнир, док тим из града "братске љубави" паузира захваљујући трећем месту.
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.