Izvor: RTS, 07.Apr.2023, 23:45

Обрадовић: Напорно смо радили целе сезоне, навијачи су важан део успеха

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је након тријумфа црно-белих над Монаком да је меч био напет, али да је након победе и пласмана у топ 8 у Евролиги срећан због играча, јер су напорно радили током сезоне.
Партизан је остварио тријумф >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << над Монаком у претпоследњем колу лигашког дела Евролиге и обезбедио је пласман у топ 8 најелитнијег кошаркашког такмичења Европе.

"Било је напето до краја, Монако је тим који не одустаје. Срећан сам због играча, напорно смо радили целе сезоне. У топ осам смо! Честитке Монаку на сјајној сезони и предности домаћег терена у завршници Евролиге. Хвала нашим људима, дошли су са свих страна Европе да нас бодре. Важан су део овог успеха", рекао је Обрадовић након утакмице.
Партизан се ове сезоне након осам година паузе вратио међу европском кошаркашком елитом, а добром игром обезбедио је и пласман међу осам најбољих тимова Евролиге.
У последњем колу црно-бели у Београду дочекује екипу Панатинаикоса, меч је на програму 14. априла.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.