Izvor: RTS, 07.Apr.2023, 06:27

Нагетси нису издржали без Јокића, Дурент и Финикс славили против Денвера

Кошаркаши Денвер нагетса поражени су на гостовању код Финикс санса са 119:115.
Трећи пораз Денвера у четири меча без Николе Јокића. Истини за вољу, противник је играо у пуном саставу. У саставу гостију није било ни Џамала Марија и Мајкла Портера Џуниора.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Без три главна поентера Нагетси су се чак одлично држали против нове "силе" на Западу. Финикс их је преломио тек на два минута до краја серијом 10:0 у којој су учествовали Дурент, Ејтон и Пол.
Најeфикаснији на обе стране био је Денверов Брус Браун са 31 поеном, Реџи Џексон је одиграо најбољи меч од доласка у Колорадо са 20 поена, Кристијан Браун је стао на 15 поена. Деандре Џордан је остварио дабл-дабл од 12 поена и 11 скокова.
Дурент је за Финикс убацио 29 поена, Крис Пол 25, Деандре Ејтон 16 поена.
Тим Мајкла Мелоуна је свакако осигурао прво место на Западу па има луксуз одмарања носилаца. Финикс је четврти са 44-25.
Последња два меча Нагетси играју против Јуте и Сакрамента.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.