Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 22:31

Ивановић: Одличан меч, срећан сам што сам део Звездине фамилије

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је након меча са Олимпијакосом да је његова екипа одиграла меч са много енергије. Вилдоза је додао да је екипи било важно да победи Олимпијакос.
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу Олимпијакоса са 87:79 (26:30, 19:17, 20:12, 22:20), у оквиру 33. кола Евролиге.
"Не рачунајући почетак утакмице и прву деоницу, остатак меча смо одиграли са много енергије и сјајном одбраном. Било је мало проблема у нападу, али када се све сабере одиграли смо одличну утакмицу.“
“Остали смо без шанси за пласман у Топ8, али у сваку утакмицу до краја сезоне улазимо са циљем да стигнемо до победе. Искрено, сматрам да је нормално да екипа буде мотивисана, иако не може до Топ8, јер има велике циљеве и мора да се бори за углед", истакао је Ивановић.
Додао је да је срећан што је дошао у београдски клуб.
"Имали смо осцилација током сезоне, имали смо неколико мечева које нисмо смели да изгубимо и то нас је коштало пласмана у Топ8. Ове сезоне Евролига је најудначенија у историји, можда није најквалитетнија, али најудначенија јесте. Срећан сам што сам дошао у Звезду и што сам постао део Звездина фамилије", закључио је Ивановић.
Вилдоза: Било нам је важно као екипи да победимо Олимпијакос Кошаркаш Црвене звезде Лука Вилдоза изјавио је након утакмице са Олимпијакосом да је његовој екипи била потребна победа за наставак сезоне.
“Било нам је важно као екипи да победимо. Није важно да ли смо у игри или не, кад год изађемо на паркет желимо само да победимо све. То је био наш менталитет и вечерас, а пошто имамо последњу утакмицу против Фенербахчеа опет пред нашом публиком, желимо исто да урадимо и наредни четвртак.”
”Очекујем да ће нас навијачи подржати, као и сваки пут досад", рекао је Вилдоза.
"Осећам се сјајно, посебно ноге, враћа ми се и шут Сада морам да напредујем још у доношењу бољих одлука на крају, али верујем да ми је већ сада глава на месту. Добро сам", казао је Вилдоза.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.