Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 17:30

Јувентус не жели да прода Влаховића на крају сезоне

Челници Јувентуса не желе на крају сезоне да продају српског фудбалског репрезентативца Душана Влаховића, преноси Коријере ди Торино.
Влаховић је стигао у Јувентус пре 14 месеци из Фиорентине за 70 милиона евра. Он је ове сезоне постигао 11 голова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на 30 мечева за торински клуб.
Италијански медији наводе да се репрезентативац Србије доводио у везу са више великих европских клубова из Шпаније и Премијер лиге. Трансфермаркт тврди да српски нападач вреди 75 милиона евра.
Поједини италијански медији су објавили пре неколико дана да је Јувентус спреман да прода Влаховића ако стигне понуда од најмање 90 милиона евра и да његовом менаџеру непрестано звони телефон.
 Међутим, локални медији из Торина тврде да Јувентус не жели да се одрекне Влаховића, који има уговор са торинским клубом до јуна 2026. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.