Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 11:45

Савићевић: Надам се да ће се Милан пласирати у полуфинале Лиге шампиона

Председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић изјавио је да ће Милан имати тежак задатак у четвртфиналу Лиге шампиона против Наполија, али је додао да верује да ће "росонери" изборити пласман у полуфинале најквалитетнијег европског клупског такмичења, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << преноси Газета дело Спорт.
Фудбалери Милана ће 12. априла на свом терену дочекати Наполи у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, а реванш је на програму шест дана касније у Напуљу.

Увертира за ове дуеле био је недавни меч у Серији А. Милан је тада у Напуљу славио са убедљивих 4:0.
"Вујадин Бошков је говорио да је боље да добијете пет утакмица са 1:0, него једну 5:0. Знам да то чудно звучи, да изгледа парадоксално, али је истина", рекао је Савићевић.
Некадашњи фудбалер Милана, Дејан Савићевић је са "росонерима" освојио седам трофеја, између осталих и тутулу у Лиги шампиона 1994. године.
"Био сам фудбалер и знам шта се дешава у оваквим тренуцима. Наполи сада има више мотива, жели да реагује после пораза, његови играчи осећају додатну узбуђеност, а у свлачионици се прича о томе како да одговоре на тако убедљив пораз. Мислим да се прича закомпликовала. Поражени увек има додатни притисак. Искрен сам - надам се да ће се Милан пласирати у полуфинале", закључио је Савићевић.
Милан се тренутно налази на трећем месту Серије А са 51. бодом, док је Наполи усамљен на прво месту са 20 бодова више од "росонера".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.