Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 08:33

Денвер први пут у историји са првог места у плеј-оф НБА лиге

Кошаркаши Денвер нагетса три кола пре краја регуларног дела сезоне изборили су прво место у Западној конференцији НБА лиге. Први пут у историји франшизе Нагетси ће са поменуте позиције играти плеј-оф најјачег клупског кошаркашког такмичења на свету. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Тријумф Њу Орлеанса над Мемфис гризлисима, 138:131 обезбедио је тиму Денвера прво место у Западној конференцији.

Екипа Денвера три кола пре краја регуларног дела сезоне има скор од 52 победе и 27 пораза, док је Мемфис одиграо утакмицу више, а уз то има два тријумфа мање и три пораза више.
Први пут плеј-оф такмичење Денвер ће почети са позиције број један у својој конференцији, а за то највеће заслуге свакако има Никола Јокић.
Прво место пред почетак плеј-офа доноси предност у виду мечева на домаћем терену. Нагетси у том погледу ове сезоне играју изузетно добро, до сада су остварили 33 победа и седам пораза у "Бол арени" у Денверу.
У наредном колу Денвер гостује у Аризони екипи Фикникс санса, затим играју против Јуте и у последњем колу се састају са Сакраменто кингсима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.