Izvor: RTS, 06.Apr.2023, 08:10

Милвоки савладао Чикаго и учврстио прво место пред почетак плеј-офа

Милвоки Бакси су се победом над Чикагом учврстили на првом месту Источне конференције. Практично у истим тренуцима, Денвер нагетси Николе Јокића обезбедили су прво место Западне конференције за крај регуларног дела сезоне и почетак плеј-офа, по први пут у историји >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тима из Денвера.
Нагетсима је ноћас за место лидера у Западној конференцији помогло то што је њихов главни конкурент, екипа Мемфиса, поражена на сусрету са Њу Орлеансом, 138:131.

 
Милвоки је у поређењу рецимо са Њујорк или Лос Анђелес доста мањи град, има око 570.000 становника, али и шампионски тим у НБА лиги. 
У сусрету са Чикаго булсима изашли су као победничка екипа, 105:92. 
Главна звезда тима Јанис Адетокумбо није играо на овој утакмици, због повреде десног колена, међутим упркос изостанку Грка Бакси су се учврстили на првој позицији Источне конференције. 
У тиму Чикага најефикаснији играч био је Никола Вучевић са 21 поеном, 11 скокова и четири асистенције.
Чикаго заузима 10. место у Источној конференцији и бори се за позицију која их води у доигравање за плеј-оф. Булси у наредном колу гостују у Денверу екипи Маверикса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.