Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 23:50

Њукасл декласирао Вест хем, минималац Манчестер јунајтеда против Брентфорд

Фудбалери Њукасла и Манчестер јунајтеда славили су у одложеним мечевима Премијер лиге. "Свраке" су са 5:1 биле убедљиве против Вест хема, а "црвени ђаволи" су са 1:0 савладали Брентфорд.
Ривали у 29. колу Премијер лиге одиграли су заостале мечеве и смакли >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Тотенхем из конкуренције за Лигу шампиона.
Њукасл је после тријумфа на Јунајтедом наставио победнички низ против Вест хема. 
Двоструки стрелци за Њукасл били су Калум Вилсон у 6. и 46. минуту, те Жоелитон у 13. и 90. минуту. У стрелце се уписао и АЛександер Исак у 82. минуту.
Утешни погодак за Вест хем је постигао 40. минуту.
Маркус Рашфорд је у 27. минуту донео победу Манчестер јунајтеду над Борнмутом.
Данашњи победници су идентичног броја бодова на табели - 53, Њукасл је трећи, Јунајтед четврти. Испод њих је Тотенхем са 50 бодова. Поражени Вест хем и Борнут са по 27 бодова су у групи од по четири тима које се боре за избегавање зоне испадања.
 
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.