Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 21:22

Милојевић: Непажња у прекидима могла да нас окрене у негативу

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић рекао је да је задовољан свим елементима после победе 4:1 над Спартаком у Суботици у мечу 29. кола Суперлиге Србије. 
Звезда је биља убедљива у Суботици, а Милојевић истиче да су могли да постигну још >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који гол.
 "Задовољан сам свим елементима, могли смо да постигнемо још пар голова, непажња на прекидама је могла да нас окрене у негативу, али није, мислим да смо заслужено победили", рекао је Милојевић.
Шеф струке Спартака Милан Милановић рекао је да његова екипа може боље од приказаног против Звезде.
"Спремамо се за грчевиту борбу за опстанак. Стали смо после датог гола, можемо боље, да напредујемо пре свега у тактичкој одбрани, на пример да штедимо енергију у одбрани за напад. Да транзиција буде боља", истакао је Милановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.