Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 21:21

Лампард се враћа на место менаџера Челсија

Прослављени фудбалер Челсија и бивши менаџер клуба Френк Лампард, поново ће постати шеф струке клуба из Лондона, пренели су британски медији.
Лампард (44) је прихватио понуду челника клуба да само до краја сезоне води "плавце", па ће уговор бити потписан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << до јуна.
Апсолутни приоритет Лампарду ће бити покушај да освоји Лигу шампиона, што неће бити нимало лако јер је већ у четвртфиналу ривал бранилац титуле Реал, а у полуфиналу бољи из двомеча Манчестер између Манчестер ситија и Бајерна.
На клупи ће наследити Грејема Потера, који је био други менаджер клуба у сезони, јер је претходно екипу водио Томас Тухел.
Лампарду ће ово бити други мандат на клупи Челсија, пошто је већ водио екипу од 2019. до 2021. године.
Лампард је легенда клуба са Стамфорд Бриџа, за Челзи је играо од 2001. до 2014. године и освојио Лигу шампиона, Лигу Европе, три Премијер Лиге, четири ФА и два Лига купа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.