Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 20:22

Џеферсон: Јокић МВП за нијансу пре Ембида, Денвер под највећим притиском у НБА

Бивши НБА играч Ричард Џеферсон тврди да су Денвер нагетси екипа са највећим притиском везаним за освајање прстена у целој НБА лиги.
Џеферсон је гостовао у подкасту код колеге аналитичара и такође чувеног бившег НБА играча Џеј Џеј Редика, где >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су разменили мишљења о МВП трци. Бивши Јокићев саиграч је подсетио на изостанак Џоела Ембида на гостовању код Нагетса, када је целокупна кошаркашка јавност ишчекивала меч, најављиван као пресудни у МВП борби.
"Јокић за нијансу пре Ембида. Разумљиво је зашто је Ембид пропустио онај дуел, али и то се рачуна. Да си повређен у 'мајсторици' финала, не освајаш прстен", каже Џефесрон.
Најпознатији по периоду каријере у Њу Џерси нетсима са почетка 2000-их, Џеферсон истиче да је Денвер тим са највише притиска по питању освајања титуле.
"Од свих тимова у лиги, Денвер је под највећим притиском. Остали нису ни близу. Имају могућег троструког МВП-а, дубок састав, сви су здрави и прво место. То смо сви чекали. Џамал Мари и Мајкл Портер Џуниор су се вратили", појаснио је Џеферсон.
Ричард Џеферсон је играо  у НБА лиги од 2001. до 2018. године. Сем седам година у Нетсима, кратко је играо за Милвоки баксе, Сан Антонио спарсе, Голден стејт вориорсе, Јуту џез, Далас мавериксе, Кливленд кавалирсе са којима је дошао до НБА прстена и на крају Денвер нагетсе. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.