Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 20:07

Ивановић: Желимо да победимо Олимпијакос, имају једну од најбољих екипа у Евролиги

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да ће његов клуб покушати да оствари победу против Олимпијакоса у мечу 33. кола Евролиге.
Црвена звезда у четвртак од 19 сати у дворани "Александар Николић" дочекати Олимпијакос. Српски и регионални >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампион је у децембру прошле године у 15. колу Евролиге савладао Олимпијакос у Пиреју резултатом 90:86.
"Ми имамо још неке теоретске шансе, али без обзира на све, желимо да добијемо ове две утакмице на крају, за почетак. Олимпијакос је показао да има једну од најбољих екипа, и пласманом на табели, и екипом и квалитетом коју поседује. Екипа која има изузетан таленат, играју годинама заједно, играју по аутоматизму, добро се познају, лако постижу кошеве", рекао је Ивановић, преноси званични сајт клуба.
"Наш циљ је да им онемогућимо да постижу такве кошеве, на свој лаган начин. Здравствено смо бољи, Бранко Лазић је почео јаче да тренира, тренинзима се вратио и Немања Недовић, док ће Бен Бентил за почетак паузирати седам дана па ћемо видети", додао је тренер Црвене звезде.
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић истакао је да се екипа за меч са Олимпијакосом спрема најбоље што може.
"Идемо сигурно на победу. Лако је рећи али морамо да одрадимо све договорено на терену и надам се да ћемо показати шта и како можемо. Победа у Пиреју је показатељ да можемо да играмо против њих иако су врло квалитетни и високо рангирани. Све зависи од нас, морамо да играмо са енергијом, и у добром смо ритму, очекујем да све буде како треба", рекао је Добрић.
Олимпијакос је први на табели Евролиге са 23 победе и девет пораза, док је Црвена звезда 11. са скором 15/17.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.