Izvor: RTS, 05.Apr.2023, 09:04

Селектор Пешић са трибина пратио Богдана Богдановића

Селектор Кошаркашке Репрезентације Србије Светислав Пешић присуствовао је ноћас утакмици Атланта Хокса и Чикаго Булса да би разговарао са Богданом Богдановицем о његовом учешцу на предстојећем светском кошаркашком првенству, Мундобаскету. Специјално за РТС >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << селектор је прокоментарисао игре наших репрезентативаца и разговоре које је имао са њима.
Селектор Пешић је констатовао да има још доста времена до почетка светског првенства а да због обавеза репрезентативаца који играју у иностранству, што у Америци што у свету, још нису у могућности да почну окупљање и припреме, па су и разговори са њима својеврсна припрема.
Задовољан је играма које из дана у дан у иностранству демонстрирају наши репрезентативци и нада се да ће тако и наставити.
Истакао је да су досадашњи разговори са репрезенраривцима у Америци били врло садржајни и корисни.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.