Izvor: RTS, 04.Apr.2023, 19:16

Атаман повезиван са Панатинаикосом, турски тренер демантовао писања "Газете"

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман демантовао је тврдње грчке "Газете" да се недавно у Београду срео са власником Панатинаикоса Димитрисом Јанакопулосом.
Како се наводи у тескту "Газете", Атаман и Јанакопулос састали су сде прошлог петка у Београду >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и разговарало  се о преласку трофејног турског стручњака у редове атинских "зелених".
Организатор сусрета био је познати менаџер Мишко Ражнатовић, Атаманов агент, а присутан је био и некадашњи кошаркаш Сани Бећировић, који би у случају договора обављао улогу спортског директора у Панатинаикосу, клубу у којем је својевремено играо са великим успехом.
Газета пише да су током састанка уговорени кључни детаљи – дужина уговора, буџет клуба, трансфери и партнери, као и годишња плата за Атамана.
Наводи се да је актуелни шеф струке Ефеса тражио од Јанакопулоса годишњу плату од близу 1,5 милиона евра.
Двоструки шампион Евролиге је убрзо демантовао писања тог листа.
"Нисам имао никакве састанке са Панатинаикосом. Моје мисли су у овом тренутку усмерене искључиво на дерби против Фенербахчеа 6. априла. То је веома важан меч за обе екипе. Хоћемо да добијемо тај дерби и да тако сачувамо шансе за пласман у плеј-оф Евролиге до последње недеље“, рекао је Атаман у Истанбулу.
Осим Атамана и Панатинаикос је оповргао информације да постоје разоговори са Турчином. 
Екипу Панатинаикоса тренутно води Христос Серелис који је наследио Дејана Радоњића на клупи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.