Izvor: RTS, 03.Apr.2023, 23:15

Обрадовић: Били смо брзоплети, али јаки кад је најважније

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је после утакмице са ФМП-ом да је његова екипа била чврста и јака кад је било најпотребније.
Кошаркаши Партизана победили су на гостовању екипу ФМП 97:91 (24:18, 25:25, 25:23, 23:25) у оквиру 24. кола АБА лиге.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Важна утакмица, као и свака до краја лигашког дела такмичења. ФМП је као што смо и очекивали играо са много енергије и агресивности. Одговорили смо истом мером и заслужено славили. Били смо брзоплети у појединим моментима, али је најважније да смо победили. Били смо чврсти и јаки када је било најважније. Поред тога пробудила се мотивација и концентрација када је било јако битно. Губили смо током меча лопте на удвајањима која и деца препознају, имали брзоплете шутеве, али победили смо и понављам, то је битно", изјавио је Обрадовић.
Партизан је првопласирани на табели АБА лиге са 21-2. У наредном колу "црно-бели" дочекују Игокеу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.