Izvor: RTS, 03.Apr.2023, 06:00

Мега домаћин Црвеној звезди у АБА лиги

Кошаркаши Меге дочекују Црвену звезду у утакмици 24. кола АБА лиге. Дуел у дворани ''Ранко Жеравица'' почиње у 18 часова, а његов ток можете пратити на нашем порталу.
Тим Меге је добио девет од последњих десет утакмица и намерава да на свом терену настави >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << серију од  пет победа.
 Очекују велику подршку навијача, па су зато одлучили да улаз на меч буде бесплатан.
Тренутно су шести на табели са учинком од 12 победа и 11 пораза и победа би их приближила сигурном пласману међу осам најбољих тимова.
На другој страни и актуелни шампион Црвена звезда, која је тренутно другопласирана, у серији је победа и жели на је настави како би још ојачала своју позицију у финишу сезоне.
Утакмица Меге и Црвене звезде у дворани ''Ранко Жеравица'' почиње у 18 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.