Izvor: RTS, 02.Apr.2023, 19:08

Игокеа надиграла Цибону у Лакташима

Кошаркаши Игокее савладали су Цибону резултатом 81:67 у мечу 24. кола Аба лиге.
Домаћи су овим резултатом дошли до четвртог узастопног тријумфа у лиги, чиме су успели да се са утакмицом мање изједначе са Цибоном на 10. месту на табели.
"Игоси" су добро >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << отворили меч, после прве две четвртине имали су 10 поена предности, а онда је Цибона запретила.
У трећој деоници, гости су успели да смање предност ривала на два поседа, да би већ по отварању последњег периода пришли на четири поена, ипак кошаркаши Игокее су брзо одговорили, и за нешто мање од два минута игре у наставку вратили двоцифрену предност коју су чували до самог краја. 
Екипу коју са клупе предводи тренер Владимир Јовановић до победе је предводио Американац Брајант Крофорд са 14 поена, док су по 12 убацили Милан Јошило, Коста Кондић и Стефан Ђорђевић.
У редовима Цибоне бољи од осталих био је Александар Аранитовић са 16 поена.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.