Izvor: RTS, 02.Apr.2023, 17:04

Андреј Стојаковић: Оца Пеђу бих победио у један на један, али у шуту не

Андреј Стојаковић, син трофејног кошаркаша Предрага, изјавио је да би славног оца могао да победи у баскету један на један.
Један од најбољих средњошколских играча на тлу САД је неданво учествовао у "Мекдоналдс ол-американ" утакмици најбољих тог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << узраста у игри под обручима.
Андреј тврди да би оца, легендарног шутера, Пеђу било теже победити у тројкашком обрачуну, него у баскету један на један.
"Сада бих га победио, јер се не креће као некада. Резултат 11-3,11-4, још увек има шут. Кључно је да му не дам пар шутева за загревање. Док год не загреје руку, добре су ми шансе. И да он први има лопту, исти би био резултат. Веће такмичење би било у шутирању, јер уме да уђе у серију и онда морате да будете савршени у следећој рунди да бисте га победили", рекао је Андреј.

Будући члан увинерзитета Стенфорд је у изјави пред "Мекдоналдс ол-американ" меч навео да је поносан што ће представити Грчку, одакле му је мајка, мада је српска јавност прижељкивала да ће кренути очевим коренима.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.