Izvor: RTS, 01.Apr.2023, 23:38

Милојевић: Прави такмичарски меч, битно је да верујемо у оно што радимо

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић истакао је након победе црвено-белих над новосадском Младости да је меч био прави такмичарски.
Фудбалери Црвене звезде савладали су на свом терену екипу Младости из Новог Сада 4:2 у оквиру 28. кола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Суперлиге Србије.

Резултат меча говори да је Звезда рутински дошла до 24. тријумфа у Суперлиги Србије, међутим екипа Младости је пружила достојан отпор актуелном шампиону Србије. 
"На крају је све дошло на своје. Није проблем примити два гола, али је битно да се одреагује. Момци су то учинили добро и заслужују све похвале", изјавио је Милојевић.
Будући да се регуларни део Суперлиге Србије ближи крају, Звезда у наредних седам дана игра два меча, прво против Спартака, а затим их очекује дуел против Радничког из Kрагујевца.
"Спартак је екипа која се бори за опстанак и никада није било лако играти у Суботици, али мислим да ћемо бити прави у среду. Потом дочекујемо Раднички, занимљиву екипу, стабилну, мислим да нас чекају два садржајна меча и надам се ефективној игри и победама".
Тренер црвено-белих се након утакмице захвалио навијачима Звезде на подршци коју пружају клубу.
"Север никад није дискутабилан, стално су ту. Жао ми је што због времена није дошао већи број људи, али лепо је видети толико деце и младих на утакмици Црвене звезде. То значи да их привлачимо да иду ка нама и то је битно", поручио је Милојевић.
Црвена звезда се налази на првом месту Суперлиге Србије са 76 освојених бодова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.