Izvor: RTS, 01.Apr.2023, 14:59

Пантер: Ово је победа која нам је била потребна

Капитен кошаркаша Партизана Кевин Пантер изјавио је након утакмице са Реалом да је његова екипа знала да мора бити максимално фокусирана.
Кошаркаши Партизана надомак су пласмана у Топ 8 Евролиге, пошто су у утакмици 32. кола савладали Реал Мадрид >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 104:90 (21:23, 28:15, 29:34, 26:18).
"Ово је победа која нам је била потребна, драго ми је што смо успели да је остваримо. Не идемо у утакмицу да добијемо плеј-оф екипу са 20 разлике, идемо да дамо све од себе да будемо најбољи у датом моменту.”
”Није било страха, али смо знали колико је битна ова победа, и због тога смо сви били максимално фокусирани.”
”Остале су још две утакмице, можемо да се попнемо још више на табели, утакмица са Монаком ће бити тешка, они су обезбедили плеј-оф, али ће сигурно пробати да обезбеде предност домаћег терена", истакао је Пантер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.