Izvor: RTS, 01.Apr.2023, 06:33

Богдановић двоцифрен у поразу Хокса, Покушевски се уписао у стрелце

Екипа Атланта хокса поражена је од Бруклин нетса 124:107 уз пристојних 12 поена Богдана Богдановића. Алексеј Покушевски је са два поена завршио меч Оклахома сити тандера и Индијана пејсерса.
Бруклин нетси на крилима Микела Бриџиса савладали су Атланта >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << хоксе на свом терену 124:107.
После почетне борбе и интервала предности Атланте, Нетси су трећу деоницу добили 42:24, што је било ненадмашиво.
Бриџис је имао партију каријере са 42 поена. Дорија Фини-Смит му је био најближи са 19 поена и осам скокова. Ник Клекстон је дошао до дабл-дабла од 14 поена, 12 скокова и пет асистенција.
Дежонте Мари је био најрасположенији код Хокса са 21 поеном и по пет скокова и асистенција. Богдан Богдановић је стао са 12 поена, три скока и пет асистенција, шутиравши 2/5 за три и 2/2 за два. Тре Јанг је подбацио са 10 поена.
Бруклин је шестис а 42-35, док се Хокси два места ниђе са 38-39.
Алексеј Покушевски наставља постепени повратак у форму после повреде потколенице. Уписао је два поена у поразу Оклахома сити тандера у Индијани од Пејсерса 121:117.
Пет играча Пејсерса је завршило меч са двоцифреним учинком, што се ретко виђа. Први међу њима био је Ти Џеј Меконел, коме је мало фалило до трипл-дабла - 21 поен, девет скокова и осам асистенција.
По обичају, Шеј Гилџес-Александер је лидер Тандера у поенима, завршивши меч са 39, уз девет скокова и четири асистенције. Џош Гиди је завршио са 21 поеном.
 Индијана је ван плеј-ин конкуренције на 12. месту, Оклахома се бори са останак у тој конкуренцији, јер је на 10. месту.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.