Izvor: RTS, 31.Mar.2023, 23:35

Обрадовић: Победили смо једног од фаворита, ово је тријумф екипе

Победили смо једног од фаворита за освајање Евролиге, мотивација је била на изузетно високом нивоу, поносан сам на играче и навијаче, који су по ко зна који пут направили атмосферу за памћење, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после победе против >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Реал Мадрида (104:90).
Црно-бели нису још теоретски обезбедили пласман у Топ 8, али их после победе над Реалом само још "милиметри" деле до пласмана у плеј-оф.
"Милина је погледати статистику, поени су сјајно распоређени. Остварили смо екипну победу, остали резултати нам нису ишли на руку, али то није битно, гледамо у наше двориште. Идемо као и до сада, корак по корак, а први наредни је ФМП Железник у АБА лиги”, рекао је Обрадовић на конференцији за медије.
Тренер црно-белих није могао да не нагласи фантастичну атмосферу и нови рекорд по броју гледалаца у Арени (20.068).
"Драго ми је због рекорда који се обарају, јасно је да не бисмо били овде где смо сада без навијача, а синергија између играча и навијача је невероватна. Немам никакву дилему да ће атмосфера бити на истом нивоу у дуелу са Панатинаикосом, који би лако могао да носи префикс бити или не бити”, поручио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.