Izvor: RTS, 29.Mar.2023, 17:42

Полиција у Манчестеру истражује да ли је Халанд користио мобилни током вожње

Полиција у Манчестеру потврдила је да истражује наводни инцидент, који је изазвао фудбалер Манчестер ситија Норвежанин Ерлинг Холанд, пошто су се на друштвеним мрежама појавиле фотографије на којима се види да норвешки репрезентативац користи мобилни телефон >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у току вожње аутомобила, преносе британски медији.
Полиција је навела да је упозната са објављеним фотографијама на којима се налази фудбалер Манчестер ситија. Британски медији наводе да је Хoланд наводно 15. марта користио мобилни телефон док је возио аутомобил у близини стадиона "Етихад" у Манчестеру.

Фудбалски клуб Манчестер сити није желео да коментарише случај.
Холанд због повреде препоне није претходних дана играо за Норвешку у квалификацијама за Европско првенство 2024. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.