Izvor: RTS, 28.Mar.2023, 19:00

Одређени термини одложених утакмица Звезде и Партизана у АБА лиги

Заостали меч трећег кола регионалне АБА лиге између кошаркаша Цедевита Олимпије и Црвене звезде биће одигран 24. априла од 18 сати у Љубљани. Дуел Будућности и Партизана на програму је 22. априла од 20 сати.
Челници АБА лиге се нису огласили званичним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << саопштењем, али су се на сајту регионалног такмичења појавили термини одигравања неколико заосталих мечева.
Утакмица између Цедевита Олимпије и Црвене звезде требало је првобитно да буде одиграна 16. октобра, али је одложена јер је словеначки тим имао проблема са корона вирсом у екипи.
Овај меч је, како је пре неколико недеља саопштено, требало да буде одигран 22. априла, али је сада померен за два дана касније. Црвена звезда ће 20. априла гостовати Морнару у Бару од 19 сати у заосталој утакмици 23. кола регионалног такмичења.
Заостали меч 14. кола АБА лиге између Морнара и Игокее биће одигран 23. априла у Бару од 18 сати.
Дерби меч 22. кола АБА лиге између Будућности и Партизана, који је требало да буде одигран 19. марта у Подгорици, али је одложен због председничких избора у Црној Гори, на програму је 22. априла од 20 сати.
Још није одређен термин за одложену утакмицу Морнара из Бара и Црвене звезде, која је требало да се игра у недељу, 26. марта од 17 сати.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.