Izvor: RTS, 26.Mar.2023, 13:32

Манчестер јунајтед одустао од Митровића после инцидента на Олд трафорду?

Руководство Манчестер јунајтеда није више заинтересовано за фудбалера Фулама Александра Митровића после инцидента који је српски репрезентативац направио у четвртфиналу ФА купа на Олд Трафорду, преноси Дејли стар.
Манчестер јунајтед је пре >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << недељу дана на свом терену победио Фулам 3:1 у четвртфиналу ФА купа. Митровић је на овом мечу постигао једини гол за свој тим, али је потом добио црвени картон, пошто је ушао у расправу са главним судијом Крисом Каваном, унео му се у лице и одгурнуо га.
Фудбалска асоцијација Енглеске покренула је поступак против Митровића, а одлука о казни за српског фудбалера се очекује наредних дана.
Дејли стар тврди да су челници Манчестер јунајтеда размишљали на крају сезоне да ангажују Митровића, али су наводно одустали после инцидента.
Британски медији наводе да српског фудбалера прате Челси, Тотенхем и Барселона. Он је ове сезоне постигао 12 голова и имао је четири асистенције на 25 утакмица.
Митровић има уговор са Фуламом до 30. јуна 2026. године.
Трансфермаркт тврди да српски фудбалер вреди око 28 милиона евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.