Izvor: RTS, 23.Mar.2023, 09:28

Вучевић за РТС након меча са Филаделфијом: Један пораз ништа не мења, чекају нас три тешка гостовања

Филаделфија је рутински савладала у гостима савладала екипу Чикага 116:91, Никола Вучевић, кошаркаш Булса за РТС говорио је о утисцима након меча.
Чикаго булси након победе над Филаделфијом после два продужетка, убедљиво су поражени од исте екипе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 116:91.
Након меча, репрезентативац Црне Горе и кошаркаш Чикага Никола Вучевић рекао је да их меч неће пореметити јер већ мисле на три тешка меча која их очекују.
"Тежак пораз за нас са великом разликом. Они су одиграли одлично од самог почетка, погађали су доста поготово за три поена. За разлику од њих ми смо лоше отворили меч, поготово у нападу где нисмо могли да дођемо до решења. Један пораз ништа не мења, идемо даље, имамо тешке три утакмице испред нас", рекао је Никола Вучевић.
Након што је дао дуг интервју за америчке медије Џоел Ембид је у ходу ка авиону послао подршку Николи Јокићу.
"Напред Никола Јокић", изјавио је Камерунац.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.