Izvor: RTS, 21.Mar.2023, 21:45

Анђушић: Јокића и Лучића бих довео у Партизан, можемо у прва четири у Евролиги

Ветеран Партизана Данило Анђушић је у интервјуу за портал "Баскетњуз" на њиховој Инстаграм страници рекао да "црно-бели" могу да се домогну четвртог места на табели Евролиге. Такође, одговорио је на питање гледалаца да би радо од српски репрезентативаца довео у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Партизан Николу Јокића и Владимира Лучића.
Анђушићу је тражено да одреди четири тима које види на фајнал-фору Евролиге. Верује да би и Партизан могао да се нађе на врху тавеле уколико победе свих пет утакмица до краја регуларне сезоне.
"Најбоља сезона икад у Евролиги. Сваке недеље су резултати које не очекујете, многи тимови се боре за плеј-оф, никад овако није било. На почетку сам имао неке тимове као фаворите за прва четири места, сад је потпуно другачије. Биће борбе између Фенера и Монака за четврто место. Олимпијакос ће бити број један, Реал Мадрид, Барселона и Монако. Наравно рачунам и нас, ако победимо свих пет утакмица, могуће је", рекао је бек-шутер црно-белих.
За крај разговора су читана питања гледалаца и морао је да одабере два српска репрезентативца која би довео у Партизан.
"Јокић, наравно, и Владимир Лучић. Један од мојих омиљених саиграча и био ми је капитен у Партизану. Волео бих опет да дође, не знам колико је то могуће јер има уговор са Бајерном. Он има посебну везу са навијачима Партизана", закључио је Анђушић.
Партизан је са 16-13 на седмом месту, због лошијег међусобног скора са шестим Макабијем. Фенербахче је четврти са 17 победа и 12 пораза. 
Изузетно тежак распоред је пред црно-белима који прво дочекују Олимпијакос у Београду 24. марта од 20 часова. Следе и дуели код куће против Барселоне и Реал Мадрида, гостовање Монаку, па против Панатинаикоса за затварање регуларног дела сезоне пред својим навијачима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.