Izvor: RTS, 21.Mar.2023, 13:46

Рој Хоџсон води Кристал Палас до краја сезоне

Бивши селектор фудбалске репрезентације Енглеске Рој Хоџсон именован је за новог менаџера Кристал Паласа, саопштио је лондонски клуб.
Хоџсон ће Кристал Палас водити до краја сезоне, а на клупи лондонског клуба заменио је Патрика Вијеру, који >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је смењен пре неколико дана због лоших резултата у Премијер лиги.
Хоџсон (75), који је већ водио Палас од 2017. до 2021. године, за свог заменика именовао Педија Мекартија.
"Привилегија је што сам позван да се вратим у клуб, који ми је одувек много значио. Добио сам важан задатак да преокренем ситуацију у којој се нашла екипа. Наш једини циљ сада је да почнемо да побеђујемо и освајамо бодове потребне да осигурамо опстанак у Премијер лиги", изјавио је Хоџсон, пренео је званични сајт клуба.
Кристал Палас се тренутно налази на 12. месту на табели Премијер лиге са 27 бодова.
Хоџсон је најстарији тренер у историји Премијер лиге.
Он је између осталог водио Интер, Блекбурн, Грасхоперс, Копенхаген, Фулам, Удинезе, Ливерпул, Вест Бромвич, Вотфорд, као и репрезентације Швајцарске, Енглеске, Уједињених Арапских Емирата и Финске.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.