Izvor: RTS, 18.Mar.2023, 07:24

Атланта славила против шампиона Вориорса, Богдановић шутерски расположен

Српски кошаркаш Богдан Богдановић убацио је 14 поена у победи Атланта хокса над Голден стејт вориорсима 127:119.
Потпис новог уговора и продужетка ангажмана у Атланти Богдановић је обележио одличним шутерским издањем против врло јаког противника.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />  Богдан је 12 од 14 поена постигао са тројке, 4/8 је био његов учинак са дистанце на мечу.
Гости су боље стартовали, али су Хокси брзо преузели ток утакмице и држали предност у својим рукама.
Први стрелац Хокса на мечу био је Тре Јанг са  25 поена, уз 12 асистенција. Џон Колинс је сакупио 22, Оњека Оконгву је постигао три мање, а Деандре Хантер исто колико и Богдановић.
Стеф Кари је очекивано био лидер Вориорса са 31 поеном, Донте Дивићензо и Кевон Луни су поделили друго место са по 18 поена, Клеј Томпсон је уписао 15 поена и 11 скокова.
Атланта наставља са одржавањем просечног скора, ни горе, ни доле. Са по 35 победа и пораза су осми на Истоку. Вориорси имају победу више и то их смешта на седмо место на Западу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.