Где можете заиграти „кафанске спортове“ у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 12:03

Где можете заиграти „кафанске спортове“ у Новом Саду

Будући да је једно од омиљених пића Новосађана пиво, а да је омиљени хоби спорт, „кафански спортови“ су се појавили као савршено решење за спортско надметање уз циркање свог омиљеног алкохолног пића. Веровали или не, постоје и они који трезни воле да играју „кафанске спортове“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << али је то у већини случајева јер нису спремни за већи физички напор. Фото: Pixabay/DerWeg Из којег год разлога се одлучили за ове игрице, Нови Сад нуди широк каталог места, где можете одиграти партију билијара уз велико точено пиво, па и партију пикада са другарицом и наравно стони фудбал са екипом.
Обично када немамо новца за „прави“ излазак, одлучимо се на алтернативну опцију и одемо са друштвом на пикадо. Уколико желите још више да уштедите играте бесплатно, права места за вас су „Герила бар“ или кафе „Обломов“.
Фото: Градске инфо Бесплатни пикадо у “Герила бару“ је један од симбола овог удобног и пријатног места. Овде можете да се играте сваког дана, од јутра до вечери, сем када се организују посебна дешавања. Ако желите да избегнете гужву, најбоље је да дођете у преподневним часовима, мада врло лако може да се деси да вас и предвече сачекају слободне стрелице.
Исти случај је и са кафеом “Обломов”, с тим што је њихов пикадо у нешто лошијем стању али на располагању имате и стони фудбал. Правило куће налаже да можете да играте након 15 часова и да је све бесплатно за коришћење.
Наравно пиће се подразумева и оно није бесплатно, али се врло лако можете напити по приступачној цени. Ако сте ипак љубитељи другачијег амбијента и музике, предлажемо да се запутите у центар града, где се на адреси Мите Ружића 1 налази „Митино Сокаче“. Овде потпуно бесплатно можете да играте пикадо и стони фудбал, али и да будете део забавних турнира у стоном фудбалу, који се овде традиционално одржавају.
Фото: Pixabay/difotolife А када смо код такмичења, добро је знати да се на Булевару цара Лазара налази „Каспер бар“, локал у којем се пикадо турнири организују на сваке две недеље, и то обично петком. За најбоље такмичаре обезбеђене су многобројне награде, пехари и медаље, а уколико пак нисте расположени за овакво одмеравање снага.
Заиста се данас чини да сваки кифић у Новом Саду има неку врсту ових аркадних игара, па ћемо ми навести само оне који имају препознатљив имиџ код Новосађана.
Такви су управо пивница „Мото пуб“ и локал „Стинг“ за које су синоними добар пикадо и стони фудбал.
Што се тиче билијара, он се свуда наплаћује. Билијар клуб “BTT Joker”, који је више од деценије био у Улици Лазе Телечког, сада се налази на другом спрату Тржног центра “Базар”. На располагању имају десет столова за билијар, шест пикадо апарата, две табле за такозвани “steel” пикадо, један сто за стони фудбал и два флипера.
Фото: Pixabay/Pexels Вилијар клуб “Медисон”, који постоји пуне 22 године, као и истоимени играч Лестера, поседује све квалитете кјоје очекујете од једног аристократског енглеског презимена – десет билијар столова, десет пикадо апарата и један стони фудбал. И тржни центар Променада, поред великог броја бутика и ресторана има оазу за љубитеље кафанских спортова. На другом спрату налази се кафе бар “Лucky 9” у којем можете да играте билијар по цени од 350 динара по сату.
Играти се можете и ван ширег центра града. “The Blue Bar” на Новом Насељу располаже са пет билијар столова. На овом месту можете да играте наравно и пикадо и стони фудбал.
Фото: Pixabay/StockSnap За крај издвајамо Куглану „Жабац“ која такође представља одлично место за дружење и разоноду. Поред куглања, овде можете да играте шафлборд, стони тенис или билијар, на једном од девет столова.
Gde u Novom Sadu možete da igrate mali fudbal u zatvorenom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где можете заиграти „кафанске спортове“ у Новом Саду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.