Ивица Краљ нови спортски директор Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 09:35

Ивица Краљ нови спортски директор Партизана

Некадашњи голман Партизана Ивица Краљ биће нови спортски директор клуба из Хумске, потврдио је агенцији „Танјуг“ генерални директор црно-белих Милош Вазура. Фото: Танјуг „Ивица Краљ је изабран на мој предлог за новог спортског директора Фудбалског клуба Партизан. После >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вечерашње Скупштине клуба састао се Управни одбор у пуном саставу и предлог је прихваћен једногласно. Ивица има пуну подршку Управног одбора, изабран је на две године и надам се да ћемо имати успешну сарадњу као до сада“, рекао је Вазура за Танјуг.
Ивица Краљ био је у систему клуба из Хумске од марта 2021. године, када је преузео улогу координатора у спортском сектору, а обављао је и функцију шефа скаутинг службе.
Некадашњи голман репрезентације Југославије на функцији ће наследити Ивицу Илиева, који је у јулу поднео оставку.
Ивица Краљ је у три наврата бранио гол Партизана – од 1989. до 1998, 2001. године и од 2003. до 2007.
Vlahović: Važno je da Srbija pobedi, uželeo sam se reprezentacije



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивица Краљ нови спортски директор Партизана се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.