Izvor: RTS, 10.Jul.2024, 16:49

Партизан у последњим секундама испустио победу над Локомотивом у Москви

Фудбалери Партизана и Локомотиве одиграли су нерешено 1:1 у пријатељском мечу у Москви.
Партизан је повео у 30. минуту прелепим голом Матеуса Салдање. Све је Бразилац урадио сам. На петерцу је преварио двојицу играча Локомотиве и послао лопту у мрежу.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Чували су црно-бели предност све до последњих тренутака меча, када је неопрезни Бојан Ковачевић постигао аутогол.
Голман Александар Јовановић је након центаршута са десног бока одбио лопту и погодио Ковачевића у главу, а фудбал се откотрљао иза гол-линије.
Била је ово трећа пријатељска утакмица коју је Партизан одиграо у Русији. Екипа Александра Станојевића претходно је на "Братском купу" победила Динамо из Москве након 2:2 и извођења пенала (6:4), након чега је убедљиво изгубила од ЦСКА (0:3).
Нова сезона у Суперлиги Србије почиње 20. јула, када ће црно-бели играти са Напретком из Крушевца. 
Партизан крајем јула очекује и друго коло квалификација за Лигу шампиона, а играће против Динама из Кијева.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.